Treći album Ede Maajke uskoro vani

2328

Dugoočekivani, treći album – “Stig’o ćumur“, Ede Maajke najavljuje singl “To mora da je ljubav” na kojem gostuje poznata Remi iz grupe Elemental. Spot za singl snimljen je u Sarajevu u suradnji s ekipom poznatog tamošnjeg dizajnersko-producentskog studija Ideologija, a premijeru će doživjeti na HTV-u u glazbenoj emisiji VIP DJ. Sam album bit će objavljen 20. ožujka.

A evo što sam Edo kaže o albumu: “Ovaj se album, ljudi, jednostavno mor’o ovako zvati. To sam mu ime dao i prije početka rada na njemu. Izraz ‘stig’o ćumur’ je duboko usađen u mene i predstavlja mi radost, rad i hiljade rudara koji su za mene pojam dobrote, rada i istinskih vrijednosti koje je Balkan pojeo i na to mjesto stavio profitere, mafiju, politiku, mržnju i strah. On bi trebao biti neki apel ljudima i sredini na povratak pravim ljudskim vrijednostima i dostojanstvu koje se izgubilo. Momci s ovog covera su rudari rudnika Breza u BiH, puni svih tih vrijednosti i vjere u bolje sutra.Hvala im što me, kad god pogledam ovaj cover, podsjete da probudim te vrijednosti u sebi. Rudari, živili vi meni …. “

“Stig’o ćumur” popis pjesama:
1. Uši zatvori
2. Bomba
3. Budi i ti (gost: Ajs Nigrutin)
4. Trpaj
5. Para na paru (Uš na fukaru);(gost: Lollobrigida na backvokalima)
6. Sretno dijete
7. To mora da je ljubav (gost: Remi)
8. To što se traži (gost: Dino Šaran)
9. Moj cijeli život
10. Za Mirzu
11. Rek’o sam joj (gost: Sky Wikluh)
12. Moš’ me pljuvat’
13. Stvoren za rep (gost: Sky Wikluh i Frenkie)
14. Blažena tišina (gost: TBF)
15. Nikad više (gost: Munja-Defence)
16. /hidden track/

Svim Edinim fanovima u ekskluzivnoj suradnji sa VIP-om u periodu od mjesec dana (od 24.2 do 24.3.) omogućen je besplatni download najavnog singla na webu i na Vodafone live mobilnom portalu. Istovremeno bit će objavljeni i ostali mms sadržaji singla: mono, poli, realtone i halo melodija koji će se prodavati po standardnim cijenama.

Muziku podržava