Travanj na Akustici uz Irenu Žilić, Playground Hustle i Matta Shafta

413

Utorak po utorak travanj nam donosi nova glazbena imena s kojima ćemo proakusticirati zagrebačkim Rockmarkom – na pozornicu nam se vraćaju Irena Žilić i Matt Shaft, a po prvi put ćemo ugostiti Playground Hustle.

U utorak, 11. travnja, mladi glazbenik Matej Magdić, koji se krije iza imena Matt Shaft, ponovno će nam se vratiti na pozornicu Rockmark. Posljednji put s njim smo akusticirali u svibnju prošle godine, a on nam ovom prilikom dolazi u pratnji benda i s potpuno novim pjesmama, koje priprema za svoj debitantski studijski album. (Facebook event)Tjedan dana kasnije, u utorak, 18. travnja, imat ćemo priliku ponovno akusticirati uz zagrebačku kantautoricu Irenu Žilić. Nedavno je objavila novi studijski album “Haze“, koji je pokupio odlične kritičke osvrte, a imat ćemo ga priliku čuti u akustičnom izdanju. Kratko akusticiranje u Rockmarku poslužit će kao zagrijavanje za njen elektrizirani koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, 22. travnja! (Facebook event)Posljednji utorak u travnju, 25. travnja, bit će nam u znaku i zvuku akusticiranja uz Playground Hustle – zagrebački eksperimentalni elektro-akustični hip-hop duo, kojeg čine Ivona Eterović i Magdalena Slović. Djevojke ćemo po prvi put ugostiti u sklopu Akustike, a tom prilikom će nam u akustičnom izdanju izvesti nedavno objavljeno izdanje “Pikule”.
(Facebook event)

Sva akusticiranja nam utorkom započinju u 19 sati, a ulaz je slobodan. Adresa našeg Rockmarka je Berislavićeva 13. Vidimo se!* Ako ste došli do kraja ovog članka i pažljivo čitali, možda ste zamijetili kako ne spominjemo utorak, 4. travnja. Ne, ne pravimo se da ne postoji, već se tog dana program Akustike neće održati u Rockmarku. Hvala na pažnji. *

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava