Tko je najbolji dvojnik Mladena Bodaleca?

1798

Putem radijskih stanica koje zajednički čine mrežu radija “Radio Dubrava” Dallas Records zajedno s magazinom Extra tražili su pjevača u Hrvaskoj koji najsličnije pjeva Mladenu Bodalecu iz Prljavog kazalište. Akcija traženja pjevačkog dvojnika Bodaleca, ovog vikenda doživjet će svoj vrhunac. U subotu će Prljavci zajedno sa slušateljima biraju najboljeg od najboljeg.

U toku prošlog mjeseca, slušatelji koji su željeli zamijeniti nakratko pjevača Prljavaca, javljali su se u radijski eter i pokušali su što sličnije otpjevati velike hitove s posljednjeg albuma “Radio Dubrava“. U nekoliko krugova redakcija radija izabrala je finaliste, koji su se u posljednjem terminu, na svakom pojedinom radiju našli u finalnom okršaju, gdje su slušatelji izabrati najboljeg sudionika.

Glavno održava se ove subote 6. prosinca u emisiji Coca Cola Dallas Special, u terminu od 20- 22h, koja se emitira na HR2 i 35 lokalnih radijskih postaja. Šest finalista iz raznih krajeva Hrvatske sa svojim navijačima boriti će se za titulu najsličnijeg glasa Mladena Bodaleca. Žiri će naravno biti sami članovi benda i slušatelji emisije.

U studiju drugog programa Hrvatskog radija snimati će se i drugi dio novog spota za pjesmu “Previše suza u mom pivu“, u kojem će se prenijeti vruća atmosfera s finala. Osim toga pobjednik natjecanja biti će poseban gost na velikom božićnom koncertu Prljavog Kazališta ispred zagrebačke katedrale 22. prosinca.

Muziku podržava