Tko dovodi The Rolling Stonese po treći put u Hrvatsku?

1950

Nakon što je 29. studenog cijeli hrvatski puk bio neizmjerno ugodno šokiran najavamo trećeg gostovanja nezaustavljivih Stonesa u Hrvatskoj – 06.07.2006., javnost je ostala uskrećena za ime organizatora najvećeg rock and roll showa na svijetu. Da bi svi vi koji ćete kupovati ulaznice znali s kime imate posla dobili smo tražena imena.

Obzirom na kompleksnost i veličinu projketa, realizacija koncerta The Rolling Stonesa dijeli se u nekoliko segmenata. Booking i produkcija koncerta bit će odrađena u suradnji tvrki GigArt, Multimedia Concerts (www.muco.hu), dok će public relations i marketing koncerta obavljati DOP Produkcija (www.dopprodukcija.hr). Distributer izdanja diskografske kuće Virgin, izdavača albuma The Rolling Stonesa, na području Republike Hrvatske je Dallas Records.

Mjesto održavanja koncerta bit će dojavljeni naknadno jer se trenutno provjerava nekoliko potencijalnih lokacija u svrhu izbora najbolje moguće lokacije. Cijene ulaznica podijeljene su u 6 nivoa/razreda, te da je njihovo formiranje u potpunoj ingerenciji managementa The Rolling Stonesa.

Muziku podržava