Tisuće dolara zvijezdama “Breaking Bada” i “Glee” za pojavljivanje na Coachella festivalu

Muzika.hr
2309

Po svemu sudeći, festivalska publika Coachelle dijeli se na one koji si sami kupe ulaznicu i one koji svoj dolazak uvjetuju određenim iznosima.

Ulaznice za ovogodišnji festival Coachella rasprodane su za tri sata. Sretnici koji ih imaju u džepu možda se razvesele kada u publici pored sebe vide neko poznato lice iz svijeta filma, mode, glazbe…. Možda i pomisle kako su i oni ravnopravni barem u jednom pogledu, no istina je da se zvijezdama fino plaća da se pojave na festivalu.

Kako piše NYDailyNews.com, glumica Lea Michele (“Glee”) dobit će od robne marke Lacoste 20 tisuća dolara zato što će festivalom prošetati u njihovoj odjeći, dok će McDonalds njezinoj kolegici Vanessi Hudgens platiti 15 tisuća dolara da posjeti festival tijekom vikenda. Treba napomenuti da će obje tvrtke imati svoje ‘zabave’ ondje, pa se može pretpostaviti da je to sve dio dogovora.

Muziku podržava

Zvijezda serije “Breaking Bad” i filma “Need for Speed”, Aaron Paul, još uvijek je u potrazi za sponzorima i svoj dolazak na Coachellu uvjetuje iznosom od 15 tisuća dolara te najmanje dvije VIP ulaznice, a Joe Jonas iz The Jonas Brothers traži 20 tisuća.

Neki kažu da su sponzori za pojavljivanje zvijezda spremni uložiti i 50 tisuća dolara.

Coachella se održava se dva vikenda u travnju, od 11. do 13., te od 18. do 20.

Muziku podržava