Stigli su hladni dani i romantika se prebacila u nešto toplije, sobne varijante. Ako ti je najromantičnije što ti se u posljednje vrijeme dogodilo to da ti je mačka namignula (kihnula) s druge strane kreveta dok si joj nazdravljao čašom vina u subotu navečer (mislim stvarno!), možda ti je vrijeme da konačno preuzmeš stvari u svoje ruke.

To su napravili Kandžija i Remi, veliki poklonici ljubavi koji, istini za volju, ne slušaju baš razum i logiku pa je njihovo međusobno preotimanje Tinder accounta bilo sve samo ne razumno i logično. Kako izgleda kada ti Remi pohvali konje i zaljubi se u tvoju čuturicu i po kakav je to točno ugradbeni ormar došao Kandžija pa vrijeme krati brukajući Remi na Tinderu, pogledaj u videu.

Muziku podržava

Tinder je, za one koji još uvijek žive ispod nekog kamena u špilji i ne znaju, ‘dating’ aplikacija koja služi za povezivanje parova online – nešto kao kul Iskrica! Aplikacija funkcionira dosta jednostavno – ako ti se netko sviđa ‘swipaš’ desno, ako ne ‘swipaš’ lijevo. Ako ste ti i osoba koja ti se sviđa zajedno ‘swipali’ udesno (i ne, ne mislimo na odlazak na Thompsonov koncert), imate ‘match’ tj. aplikacija omogućuje da počnete razgovor jedan s drugim.

Da nam ne ponestane giga za Tinder pobrinuo se Vip koji uz tarife na bonove nudi i fenomenalne snackove kojima možeš podebljati svoj Vipme račun, a tu su i čudo pokloni za nadolazeće blagdane. Ako ti ove 4 minute nisu bile dosta, pogledaj cijelu verziju na našem YouTube kanalu.

0 Shares
Muziku podržava