“The Wall” Rogera Watersa ponovno u Europi

Stjepan Vrečko
1996

Još otkako je u srpnju službeno završila turneja “The Wall” Rogera Watersa, nagađanja hoće li biti nastavka ne prestaju.

Da bi “The Wall” mogao još jednom posjetiti Stari kontinent natuknuo je sam Waters netom po završetku turneje u intervjuu za magazin Rolling Stone:“Htjeli su da se vratim u Europu odmah u kolovozu, no rekao sam da to ne dolazi u obzir. Ali izvoditi ‘The Wall’ uživo jedno je ogromno zadovoljstvo i moguće je da se 2013. vratimo u Europu. Hoće li to biti posljednji put, ne znam” kazao je Waters.

Gdje ima dima, ima i vatre, jer njemački Eventim već je najavio nekoliko koncerata i to bombastičnim naslovom: “Posljednja prilika da vidite remek-djelo ‘The Wall’“. Prema njihovoj najavi, Roger Waters održat će na ljeto iduće godine (najmanje) tri koncerta u Njemačkoj i jedan open-air koncert u Austriji.

Muziku podržava

Pretprodaja ulaznica započinje 14. studenog, stoga ostaje pričekati službenu najavu koja će, najvjerojatnije, otkriti i sve ostale europske datume.

Od 2010. godine, kada je započela turneja, “The Wall” je vidjelo sveukupno 3.3 milijuna ljudi diljem svijeta, a jedna od postaja bio je i Zagreb.

Muziku podržava