The Rolling Stones održali ‘tajni’ koncert u Parizu

Stjepan Vrečko
1642

25. listopada u rock klubu La Trabendo na sjeveru Pariza, 600 posjetitelja prisustvovalo je kratkom koncertu The Rolling Stonesa.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood (skupa s klavijaturistom Chuckom Leavellom i basistom Darrylom Jonesom) otprašili su 75-minutni set izvevši presjek hitova uz dva-tri iznenađenja poput “Route 66”. Kratki pariški koncert svojevrsno je zagrijavanje za najavljene nastupe u Londonu i New Yorku.

Muziku podržava

Ulaznice po cijeni od 15-ak eura nosile su ime kupca, a svaka upotreba kamera, mobilnih telefona, video opreme i ostalih uređaja za snimanje bila je najstrože zabranjena.

Prema nekim informacijama, Stonesi će i u ponedjeljak (29. listopada) zasvirati u Parizu na zatvorenom koncertu za klijente jedne osiguravajuće kuće. Prema pisanju Guardiana, bit će još klupskih nastupa, no ne nužno pod imenom koje slavi pedeset godina postojanja.

Obratite pažnju na svirke benda Cockroaches ili nekog sličnog imena” poručio je Ronnie Wood referirajući na već korišteni alias benda.

Popis pjesama:
Route 66
It’s Only Rock and Roll
Shattered
When The Whip Comes Down
Champagne and Reefer
Doom and Gloom
Miss You
Tumbling Dice
Start Me Up
Midnight Rambler
-bis-
Jumping Jack Flash
Brown Sugar

Muziku podržava