The Rolling Stones najavili veliko priopćenje

Stjepan Vrečko
1840

Sudeći po najavama na službenim stranicama i Facebooku, fanove The Rolling Stonesa uskoro očekuje velika vijest.

2012. njihova je slavljenička godina kojom proslavljaju 50 godina na sceni (ovisno o gledanju: u travnju 1962. su osnovali bend, u lipnju iste godine prvi put odradili gažu, a tek u siječnju iduće godine pridružio se Charlie Watts), a ona se zasad obilježava poprilično mlako: modernizirali su logo, dobili monografiju i zahvalili se organizatorima Olimpijskih igara u Londonu na pozivu.

Na službenim stranicama osvanuo je sljedeći tekst: “Postanite dio skorašnjeg priopćenja. The Rolling Stones i Universal Music slave pedesetogodišnjicu i sprema se nešto uzbudljivo.”

Muziku podržava

Nakon njega upućen je poziv za korištenje jedne aplikacije i napomena kako će novi teaseri biti objavljivani tijekom tjedna. Aplikacija ne radi ništa posebno, prikazuje tek mačje oči koje trepnu i pojavi se tekst ‘Širom otvorite oči‘.

Mick Jagger na svom je Twitter profilu napisao da mu je bilo zabavno u studiju u Parizu što su mnogi protumačili kao znak da Stonesi spremaju novi album, dok puno veći broj fanova ipak smatra da će velika vijest biti najava turneje.

Muziku podržava