The Riverpool akustično u Tunelu

1089

S novim utorkom Akustika ponovno dolazi pred riječku publiku, a ovom prilikom 17. prosinca u klubu Tunel će akusticirati skupina The Riverpool.

Riječka pop-rock četvorka okupljena je oko članova The Beatles Revival Benda, jednog od najupečatljivijih i najtraženijih domaćih i europskih The Beatles tribute bendova, a ovo će biti jedna od prvih prilika doživjeti ih u akustičnom izdanju.Skupinu The Riverpool čine tri sadašnja i jedan bivši član več spomenutog The Beatles Revival Banda – Neven Kolarić (bas I vokal), Erik Malnar (gitara), Goran Rubeša (gitara) i Marko Jurić (bubnjevi). S obzirom na bogato glazbeno iskustvo, momci su odlučili kako je vrijeme za novu avanturu i stvaranje autorskog materijala te su započeli svoju zajedničku glazbenu priču u obliku ove četvorke, pri čemu su ostali vjerni Beatlesima i glazbi šezdesetih kao vječnoj inspiraciji.

Svojim melodičnim i radiofoničnim zvukom zapeli za uho Dancing Beara te su postali dio njihove diskografske obitelji. Do sada su objavili dva zamijećena singla – pjesme “Opet mislim ja na nju” i “Gubim glas“, kojima ujedno najavljuju i svoje debitantsko izdanje.

Muziku podržava

Pred svojom ‘domaćom’ publikom, The Riverpool će nastupiti u do sada rijetko viđenom akustičnom izdanju, a ovo će im biti i prvi nastup u sklopu serijala Akustika. Početak svirke je u 21 sat, a ulaz je slobodan!

Ovo će ujedno biti i posljednja Akustika u ovoj godini, budući da slijedi kratka blagdanska pauza te se s programom na pozornice Rockmarka i Tunela ponovno vraćamo sredinom siječnja.

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava