The Orange Strips objavili drugi album “Deadlines”

Muzika.hr
1227

Labinski indie rockeri The Orange Strips, u doslovnom smislu te riječi, izdali su drugi službeni album naziva “Deadlines“.

Na albumu se nalazi 11 pjesama u 39 minuta glazbe i dostupan je na audio i video web streamovima, kao i u digitalnom downloadu.

Nastavak indie pristupa i do-it-yourself filozofije na ovom je albumu još očitiji nego do sada, s obzirom da su Stripsi svaki korak u stvaranju “Deadlinesa” napravili sami, prepuštajući tek finalizaciju procesa dvojici najbližih suradnika – glazbenom producentu Sanelu Isanoviću koji se pobrinuo za mastering i multimedijalnom umjetniku Dinu Santaleziju koji se pobrinuo za cover.

Muziku podržava

Svaki korak u nastajanju albuma odrađen je u Labinu – od skladanja pjesama, preko snimanja koje se odvijalo u studiju kojeg su članovi benda sami konstruirali i opremili, produkcije i miksa, izrade popratnih videa za svaku od 11 pjesama, pa sve do izdavanja albuma preko vlastitog indie labela – OSA Media.

Album se u digitalnom obliku može kupiti putem weba za simboličnu cijenu od 20 kuna (sve informacije mogu se naći na službenim stranicama benda).

CD format, koji je prema mišljenju članova benda zaslužio odlazak u ropotarnicu povijesti, bit će tiskan u minimalnoj nakladi samo za promotivne potrebe, što znači da se neće moći kupiti u CD dućanima.

Muziku podržava