the Offspring u veljači gostuju u Zagrebu na Open Air festivalu

1639

Sigurno se sjećate srpnja i jednog od velikih koncertnih događaja prošle sezone, kada je SC agencija, to je bilo veliko i ugodno iznenađenje, organizirala Zagreb Open Air festival. Unatoč nedostacima i problemima festival je prošao dobro uz želju ‘ponovilo se’.

I ponovit će se, i to vrlo brzo. Naime, za 29. veljače zakazan je Zagreb Open Air 2004, a kao glavne zvijezde najavljen je punk bend – The Offspring. Koncert će se održati u Domu sportova.

Već legendarni kalifornijski punkeri promoviraju novi, sedmi po redu, album "Splinter". Prvi singl je "Hit That", a uz ostale pjesme bend je ostao vjeran svom zvuku kojim su postali globalno prepoznatljivi. Album je zgotovljen u Los Angelesu i Atlanti, a producentski ga je obradio Brendan O’Brien čiji rad povezujemo uz grupe Pearl Jam, Soundgarden, Rage Against The Machine i Korn.

Muziku podržava

Velikim hitom s prošlog albuma "Pretty Fly For A White Guy" grupa je izbrisala granice između punka i ‘mainstream’ pop glazbe, te uz Green Day predstavljaju najznačajnije punk rock sastave prošlog desetljeća. Nakon prodanih 35 milijuna albuma, te nakon više od 15 godina karijere, The Offspring su prva velika glazbena atrakcija koja će ove godine gostovati u Hrvatskoj.

Ulaznice su u pretprodaji u Zagrebu od utorka 23. prosinca 2003., a uskoro i u svim boljim CD-shopovima Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Sve informacije o koncertu moći će se dobiti na stranici Zagreb Open Air festivala.

Muziku podržava