“the minutes” novi album Alison Moyet

537

the minutes“, novi je studijski solo album Alison Moyet nakon punih 6 godina, a na police trgovina i online stiže 6. svibnja, putem nove joj izdavačke etikete Cooking Vinyl Records.

Britanska ikona osamdesetih godina prošloga stoljeća i članica utjecajnog electro-pop dua Yazoo poznata po svojem osebujnom vokalnom stilu, na albumu je radila skupa s Guyem Sigsworthom, producentom poznatim po radu s Robyn, Bjork, Goldiem i Madonnom, a 1. travnja najavit će ga singlom, naziva “When I Was Your Girl“.

S albuma se sredinom veljače putem njezine ponovo pokrenute službene web stranice također mogla ‘skinuti’ jedna od pjesama s njega, “Changeling”.

Muziku podržava

Bit će joj to osmo studijsko izdanje u 35 godina dugoj i uspješnoj karijeri tijekom koje je uspjela prodati više od 20 milijuna nosača zvuka diljem svijeta te dva puta osvojiti BRIT Award za ‘najboljeg britanskog ženskog solo izvođača’, a dolazi nakon hvaljenoga “The Turn” iz 2007. koje je dospjelo do 21. mjesta službenog britanskog charta.

Promovirat će ga na promotivnoj turneji po Irskoj i Velikoj Britaniji koja kreće iz Corka 30. rujna i završava u Bournemouthu 31. listopada.

Popis pjesama:
Horizon Flame
Changeling
When I Was Your Girl
Apple Kisses
Right As Rain
Remind Yourself
Love Reign Supreme
A Place To Stay
Filigree
All Signs Of Life
Rung By The Tide
Filigree (West Coast mix) (iTunes edition only bonus track)

Muziku podržava