The Garden Festival 07

2000

I ove godine, Petrčane kod Zadra bit će domaćin The Garden Festivala. Festivalski vikend trajat će tri dana – 6., 7. i 8. srpnja – s više od 15 sati zabavnog dijela programa, svaki dan, na dvije lokacije. Glavni dio programa održavat će se u kompleksu Pinija koji je sa tri strane okružen morem i poznat po ‘najljepšim zalascima sunca’.

Za povezanost kompleksa Pinija i lounge kluba Garden u kojem će se također održavati dio programa, posjetiteljima festivala na raspolaganju će biti brod Argonaut na kojem će se također odvijati poseban program točnije, predviđeno je održavanje šest partyja na pučini.

Poznati strani i domaći glazbenici uživo će nastupati na nekoliko bina, a da glazbe ne bi nedostajalo pobrinut će se i brojni DJ-evi koji će sa svog zasebnog stagea osigurati mješavinu soula, funka, hip-hopa, reggea i housea, svakodnevno od podneva do kasno u noć.

Za one s dovoljnom energijom za cjelonoćni ples, održat će se i posebni after partyji u diskoteci iz sedamdesetih preimenovanoj u Barbarellas.

Muziku podržava

Zbog interesa onih koji žele posjetiti festival te produžiti svoj boravak na više od tri dana, bit će produžen i sam festival – A Man Called Adam održat će svoj DJ set u predvečerje 9. srpnja na obali kompleksa Pinija. Zabava će se nastaviti unutar diskoteke Barbarellas gdje će svoje setove održati DJ-evi koji dolaze iz dva najpoznatija kluba u Velikoj Britaniji Back to Basics i Chibuku Shake Shake.

Nastupaju:
Crazy P
Soil And Pimp Sessions
Overproof Sound System
Cubismo
Diesler

DJ’s:
Mr Scruff
A Man Called Adam
Quantic
Greg Wilson
No Fakin – DJ
Faith DJ’s
Compost DJ’s

Cijena festivalske ulaznice za sva tri dana iznosi 300 kuna. Pojedinačnu ulaznicu možete unaprijed nabaviti po cijeni od 100 kn na stranicama The Garden Festivala. Diskoteka Barbarellas ima ograničen broj mjesta stoga na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za after partyje po cijeni od 50 kuna.

Sve informacije vezane za sam festival mogu se naći na: thegardenfestival2007.com, gdje možete kupiti i same ulaznice.

Muziku podržava