The Cure radi na tri albuma, potvrdio Robert Smith

Muzika. hr - Glasno i jasno!
705

Goth-rock institucija The Cure radi na tri albuma. Lider Cureovaca Robert Smith otkrio je da će prvi album, najvjerojatne, biti objavljen prije kraja ove godine.

“Zapravo, pripremio sam tri albuma, dva od njih unaprijed. Prvi će biti objavljen vrlo uskoro. Mislim da će prvi singl, a možda i cijeli album, biti vani oko Božića, možda i ranije. Nosi ime “Live From the Moon” no sigurno će se ime još promijeniti”, rekao je Smith u intervjuu za Zocalo.

Ovo će biti prvi album nakon albuma iz 2008. godine “4:13 Dream“. Nakon što se objavi album ove godine, ne bi se smjelo čekati za drugi najavljen album. Kako je rekao Robert Smith, to će izdanje biti eksperimentalno, snimke će biti live i bit će baziran na konceptu interpretacije trenutka, nadodao je.

Treći će album obilježiti buka. Smith kaže kako će se temeljiti na iskustvima sa stagea i iz života, pritom aludirajući na situacije kada je buka toliko prisutna oko nas da smo se naviknuli na nju te da na nju ne obraćamo pozornost.

Inače, the Cure djeluje 43 godine, a ove su godine imali dva koncerta u našoj regiji: onaj u sklopu INmusica te onaj na Exitu.

Muziku podržava