The Cult imali saobraćajku kod Zagreba ali ipak stigli na ljubljanski koncert

domination
1535

To su face – nakon Splita, The Cult imali gadnu saobraćajku i ipak stigli na ljubljanski koncert.

Odradili su svoje u Splitu i činilo se da će to sve skupa biti ‘samo još jedan dan u uredu’ za putujuće rock zvijezde. The Cult su se smjestili u svoj bus i krenuli od Splita prema Ljubljani.

Negdje oko 6 ujutro doživjeli su prometnu nesreću u blizini Zagreba, a jedini koji je bio budan – vokal Ian Astbury opisao je situaciju: “Svi su spavali, a ja sam bio u prednjem dijelu busa. Odjednom je bus skrenuo sa svoje putanje, udario u zaštitnu ogradu, a nakon plesa po cesti nekako smo se zaustavili. I to nad provalijom od 25 metara.”

Astbury je ozlijedio vrat, leđa i rame, a ostatak benda je mirno spavao u svojim ležajima i nekako su se uspjeli izvući bez ozljeda.

Muziku podržava

Vozač je bus ipak uspio skinuti s autoputa i dovesti do servisa, Astrburyu je ukazana pomoć i pripisani neki lijekovi. No, najzanimljivije od svega – nastavili su put i odradili najavljeni koncert bez neugodnih iznenađenja za fanove. Tek noć nakon toga, u potpunosti su popravili autobus i nastavili turneju.

“Nismo se baš naspavali nakon svega, pa smo totalno skršeni i u šoku. Nikad ne misliš da ti se tako nešto može dogoditi…” dodao je Astbury.

Muziku podržava