The Answer! na novom izdanju Akustike u Tunelu

1662

Zagrebačka skupina The Answer! novo je ime koje će u utorak, 24. studenog, upotpuniti program Akustike u riječkom klubu Tunel.

Ova peteročlana skupina do sada se predstavila nekolicinom singlova, kombinirajući pop, soul, funk i blues žanrove. Aktivno djeluju od 2013. godine, a glazbu i aranžmane stvaraju uz producentsku pomoć Marijana Gudelja, klavijaturiste skupine Jinx.Zanimljivo je kako su sve dosadašnje singlove predstavili na hrvatskom i na engleskom jeziku, pa će stoga i njihov debitantski album biti dvostruko dvojezično izdanje. Među zamjećenim singlovima je i aktualni “Nikad“, nastao u suradnji s Vandom Winter.

Momci su ove godine pokrenuli i glazbeni projekt #ZagrebAtDawn, koji je zamišljen kao glazbena razglednica Zagreba, kojom se grad predstavlja serijalom videospota snimljenih u rane jutarnje sate kroz četiri godišnja doba. Nedavno je objavljeno i jesensko izdanje #ZagrebAtDawn projekta, njihovom obradom pjesme “Fields of Gold“.

The Answer! će ovom prilikom po prvi put nastupiti pred riječkom publikom, a ujedno i sklopu programa Akustika. Početak svirke u Tunelu je u 22 sata, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni