Kao i svake godine, zagrebački Vintage Industrial Bar, ove subote, 30. ožujka, sprema događaj pod nazivom ‘Memorijal Tattoo & Piercing Crni‘, u čast Goranu Crnjcu Crnom, tattoo majstoru za kojega je čula većina ljubitelja tetovaža u Hrvatskoj i regiji i čiji je kreativni i umjetnički put nažalost prerano prekinut 2015. godine kada je izgubio borbu s teškom bolešću.

Ova 4. po redu edicija humanitarnog je karaktera, počinje u 11 sati ujutro i traje do 19 sati, a ugostit će brojne poznate hrvatske tattoo i piercing majstore. Dobra prilika za oslikati i ukrasiti svoje tijelo jer tko je vidio stati na samo jednoj tetovaži i piercingu.

Više detalja potraži na samom Facebook eventu, a da te dodatno inspiriramo da se odlučiš na ovaj korak, a ujedno učiniš i dobro djelo, izdvojili smo 9 naših glazbenika, čija tijela krase kul tetovaže. U nastavku provjeri koga je to naše oko ulovilo:

1Remi (Elemental)

Jedna od naših najposebnijih glazbenica, Remi iz Elementala, prije dvije godine na svom Instagram profilu objavila je fotku svježe i nove tetovaže koju je napravila preko lijevog ramena, lopatice i leđa, veliku tetovažu ptice, to jest, kopca. Remi očito voli ptice jer ima još jednu, manju lastavicu na desnoj podlaktici. Prva tetovaža su joj bile note koje se nalaze na zapešću.

2Krešo Bengalka

JEBI MATER PUŠI KURAC

Objavu dijeli KREŠO BENGALKA (@kresobengalkaofficial)

Na splitskom prvaku tvrdog đira, Kreši Bengalki, “zapela” nam je za oko tetovaža koju ima na prsima. Riječ je o motivima iz Kubrickovog filmskog ostvarenja “Clockwork Orange”. Krešo na društvenim mrežama poručuje kako je film “obavezna lektira”. Osim ove tetovaže, zanimljiva je i ona “Split ZOO” koja se nalazi iza na vratu “Split ZOO”. Naravno, riječ je o njegovom drugom albumu.

3Edo Maajka

Hooooo-ruk!!!!! #edomaajka #frenkie #ljubljana

Objavu dijeli Edo Maajka (@edomaajka.official)

Edo Maajka veliki je ljubitelj crtanja po tijelu. Tetovaže od prije na desnoj ruci prekrio je jednom velikom – mikrofonom oko kojeg su okolo napravljeni spiritualni motivi, svaki od njih ima svoje posebno značenje.

4Nina Kraljić

Pjevačica Nina Kraljić na leđima ima ogromnu tetovažu, stablo cedra, a posvetila ju je svom najboljem prijatelju Marku koji je tragično poginuo. Odlučila ju je napraviti pred sam Eurosong, 2015. godine. Osim ove tetovaže, preko desne strane prsa i ključne kosti nalaze se ruže.

5Stoka

Zg Gangsta

Objavu dijeli Marin Ivanovic-Stoka (@stokamc)

Stole je veliki obožavatelj tetovaža, a sigurno ih ima više od četrdesetak na sebi. “Stole Potter” i patuljak s raketama na podlaktici samo su neke od njih. Navodno je reper imao istetovirano ime svake djevojke s kojom je bio, no nakon raskida ih je prekrio.

6Sassja

Objavu dijeli Sassja (@sassjas)

Energična tuzlanska reperica Sassja ima dvije mandale na ključnim kostima. One su jedne od najstarijih i univerzalnih simbola poznatih čovjeku, predstavljaju cjelovitost, sreću i sklad, a svaka od njih ima posebno značenje.

7Davor Gobac i Smiljan Paradiš (Psihomodo Pop)

Svi članovi Psihomodo Popa rođeni su u kineskoj godini zmaja, tako se zove i njihova prva ploča. Da im je zmaj od velikog značaja, govore i tetovaže koje su napravili Davor Gobac i basist grupe, Smiljan Paradiš.

8Maksim Mrvica

#maksim #music #piano🎹 #yamaha #style #tattoo

Objavu dijeli Maksim Mrvica Official (@maksimmrvicaofficial)

Naš slavni pijanist sigurno ima više od deset tetovaža. Prva mu je bila violinski ključ koju je dao istetovirati na leđima. Na ruci ima indijsku mandalu, odnosno krug, koji predstavlja svemir metafizički ili simbolično. Tetovirao se još na rebrima i na vratu.

9Ana Jelić (Lika Kolorado)

Osim što je basistica benda Lika Kolorado i dizajnerica, Ana Jelić također ima zanimljive tetovaže koje su nam zapele za oko, od kojih joj je neke radio tattoo majstor Filip (Pablo Felipe) s kojim je ujedno imala i bend Mistress. “Nema nikakvo pretjerano značenje osim nekih slatkih motiva poput muffina koji umjesto trešnje na vrh ima bombu, bombona s mrtvačkim glavama i cvijetova trešnje. Uskoro putujem u Munchen na završetak :D” poručila nam je Ana. Prvu tetovažu napravila je sa 18 godina koja je unutar te kompozicije.

10Božo Vrećo

Eu te amo.❤️

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Princ sevdaha, Božo Vrećo, neizostavan je kada su u pitanju genijalne tetovaže. Ima ih gotovo po čitavom tijelu, velika većina njih je na hebrejskom pismu, a o njihovom značenju često piše i na vlastitom Facebooku.

494 Shares