Terrorizer objavljuje specijalan CD s hrvatskim metal bendovima

Muzika.hr
1310

Vodeći britanski i jedan od najvećih svjetskih magazina za ekstremnu glazbu, Terrorizer, pokrenuo je ekskluzivnu suradnju s Full Metal Service, a rezultat te suradnje bit će vidljiv već u prosinačkom izdanju, kada će u njemu biti dva hrvatska benda – Mass Hypnosis i Infernal Tenebra.

A ono što će uslijediti u ožujku 2013. veliki je korak za hrvatsku metalnu scenu. Naime, Terrorizer će uz svoje tiskano izdanje objaviti tematski CD, na kojem će biti bendovi s hrvatske metal scene, uz mogući dodatak nekoliko njih s ex-Yu prostora.

Bit će to njihov čuveni “Fear Candy” CD, ‘poligon’ preko kojeg su mnogi legendarni bendovi našli put do široke publike. Gotovo 40.000 čitatelja Terrorizera širom svijeta, diskografi, manageri, booking agenti, festivalski promoteri, novinari i što je najvažnije, fanovi, imat će priliku upoznati se s hrvatskom metal scenom.

Muziku podržava

Uz Metal Hammer, Kerrang, Rock Hard, Decibel, Revolver, Zero Tollerance, te još nekoliko magazina, Terrorizer spada među vodeća imena tiskanih metal medija, te će vijest o CD-u s kompilacijom najboljih bendova s ove scene odjeknuti diljem svijeta.

Bendovi koji žele biti dio ovog, povijesnog trenutka za hrvatsku scenu, trebaju se javiti na info@fullmetalservice.com, gdje će dobiti sve potrebne informacije.

Muziku podržava