Teenage Bottlerocket ostaju bend

287

Nakon tragične smrti Brandona Carlislea, bubnjara američkog punk benda Teenage Bottlerocket, sudbina benda dosad je bila upitna.

Bend se oglasio na službenoj Facebook stranici potvrdom o novom bubnjaru, Darrenu Chewki, i na svoj zid zaljepio videozapis probe.Odluka o tome da li ćemo nastaviti kao Teenage Bottlerocket bila je teška. Znamo da nikad ne možemo zamijeniti našeg brata i uvijek će postojati jedna nepopunjiva praznina. Ipak, sve se svelo na jedan presudan faktor – što bi Brandon htio da napravimo? Svi smo znali odgovor.

Nema jebene šanse da bi Brandon htio da odustanemo, da bend koji je on s nama gradio cijeli život samo prestane. Brandon bi htio da nastavimo svirati, zauvijek. Tu je odluka pala – i dalje smo bend, nastavit ćemo rokati i Brandon će biti u našim srcima.

Muziku podržava

Našeg novog bubnjara našli smo u Kanadi. Darren Chewka iz Edmontona svirao je u hrpi bendova, a mi smo ga upoznali dok je bio u bendu Old Wives i jebeno razvaljuje. Doveli smo ga na vikend probu i smjesta smo kliknuli. Prvog dana nismo vjerovali koliko dobro je znao pjesme, a drugog dana znali smo 110% da je on taj”.

Teenage Bottlerocket zadnje su izbacili “Tales From Wyoming” u ožujku prošle godine.

Muziku podržava