TBF spremni za Dom sportova

2135

Napokon! 23. veljače – četvrtak, u 20 sati u Maloj dvorani Doma sportova priznata i hvaljena splitska hip-hop skupina The Beat Fleet održat će svoj najveći koncert do sada. Koncert, koji je već u nekoliko navrata bio najavljivan s različitim datumima, ovaj put je dobio svoj konačni datum, vrijeme i mjesto. Nakon uspješne godine, gdje su s albumom “Maxon Universal” osvojili pet Porina, te odličnih singlova uključujući “Nostalgična”, proglašena najboljom pjesmom godine, TBF u organizaciji Radija 101 spreman je za zagrebački Dom sportova.

Splićanima će društvo te večeri na pozornici, kroz dvije skladbe, praviti klapa Iskon, a u najavi su i gosti iznenađenja, ponajprije njihovi prijatelji i kolege. Kao predgrupa nastupit će ST!llness.

TBF-ovci još nisu odustali od singlova s aktualnog albuma, pa nakon uspješnog “Tobogana” u pripremi je i novi singl i snimanje njegovog video broja koje bi se čak moglo dogoditi i na samom zagrebačkom koncertu.

Ulaznice u pretprodaji od 50 kuna možete naći u sustavu Eventima (link na www.muzika.hr – Kupovina ulaznica). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 70 kuna.

Muziku podržava