Svemir akustično u Tunelu

1413

U utorak, 25. studenog u riječkom klubu Tunel imat ćemo priliku ugostiti zagrebačku skupinu Svemir, okupljenu oko kantautorice Zvonke Obajdin.

Kako sami kažu “Svemir je obično prazan prostor“, no u slučaju ovog Svemira, priča je malo drugačija. Svemir Zvonke Obajdin ispunjen je glazbom, koju piše i izvodi od 2009. godine samostalno, a od 2011. i kao frontwoman vlastitog benda.

Malo pomalo, kao dvočlani kantautorski bend, Svemir objavljuje i prvi demo-album, sniman u kućnom studiju prijatelja i izdan u vlastitoj nakladi, a samo izdanje naišlo je na pozitivne kritike domaćih i regionalnih glazbenih portala i blogova.

Muziku podržava

Ubrzo Zvonkin Svemir prerasta u četveročlani sastav, koji danas uz nju čine Matko Boršić na bubnjevima, San Mikulec na bas gitari i pratećim vokalima te Aleksandra Dokmanović na električnoj gitari, a tijekom proljeća i ljeta ove godine u studijsu Radost! snimaju drugi studijski album. Naziva “Tako jako“, album ponovno izdaju vlastitim snagama, a publici ga predstavljaju putem svog Bandcamp profila.

Riječka publika će u utorak, 25. studenog imati priliku čuti kako Svemir zvuči u akustičnom obliku. Početak svirke je u 21.30, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava