Sve u svemu – Kamerom smo ulovili Akustiku u studenom

Muzika.hr
3915

Budni objektiv kamere, iza koje se skriva naša redateljica Neda Radić, ulovio je zanimljive trenutke Akustike, stoga vam donosimo kratki mjesečni pregled akustičnih događanja u studenom.

Video “Akustika – Sve u svemu” ukratko donosi zbivanja na akustičnim svirkama u Rockmarku, tijekom studenog, kada smo u trenucima pripreme nastupa, intervjua, i svih ostalih scena koje možemo nazvati onako važno i popularno – ‘Behind the scenes’, ulovili sramežljivu publiku, (ne)ozbiljne bendove i vrijedan tim Akustike. Tijekom studenog na Akustici u Rockmarku smo ugostili Felona, koji nam je u pratnji svoje akustične gitare predstavio nove stvari, simpatične momke i djevojku iz skupine DeLyricum, koji su nas dobro nasmijali za vrijeme snimanja intervjua, imaginarnog Viktor Fogga, zahvaljujući kome je Rockmark bio premalen za sve vjerne fanove benda te bjelovarske rockere Flashback, koji su nam u knjižaru unijeli dašak rocka.

Što se sve događalo u trenucima pripreme akustičnih nastupa za vrijeme studenog, škicnite u mjesečnom pregledu – “Akustika – Sve u svemu“.

Muziku podržava

Naravno, s akustičnim svirkama nastavljamo i u prosincu, pa navratite do Rockmarka. Akustika vas iščekuje.

Sve do sada objavljene video materijale možete pogledati na YouTube kanalu Muzike.hr.

Akustika @ Rockmark – Facebook | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava