Suge Knight tuži Snoop Dogga zbog prijetnje u pjesmi

2027

Slavni rapper Snoop Dogg suočen je sa sudskom tužbom čovjeka koji tvrdi da mu je život u opasnosti nakon što je Snoop upotrijebio ‘glasovnu poruku’ na svom posljednjem albumu kojom mu prijeti. Poruku je na sekretarici ostavio tužitelj skriven pod imenom “John Doe”. John Doe je ostavio poruku na Snoopovoj sekretarici protiv Suge Knighta što je ovaj upotrijebio u pjesmi “Pimp Slap”

I sada se ‘nepoznati’ boji za svoj život, odnosno strahuje od Sugeove osvete. Snoop objašnjava da je poruka, ‘spakirana’ u pjesmi “Pimp Slapp”, u kojoj se Snoop Dogg obračunava s Knightom, našla svoje mjesto na albumu “Paid The Cost To Be Tha Bo$$” i jer je jako realna i uvjerljiva. “Pimp Slap” je posljednja, dvadeseta, pjesma na albumu.

U tužbi stoji: “Nažalost, pjesma je toliko realna da se tužitelj boji za svoj život… Gospodin Knight je teško osuđivani kriminalac i za kojeg kruže glasine da je povezan s bandama, prijetnjama, napadima i ozljeđivanjima ljudi.”

Muziku podržava

Suge Knight nedavno je opet završio u zatvoru jer je prekršio uvjetnu kaznu jer se ponovno udružio s poznatim članovima bandi. Suge Knight i Snoop Dogg su u pravom ratu riječima i pjesmama od kad je Snoop napustio etiketu Death Row Records, kojoj je Suge šef.

Pjesma, u kojoj se Snoop obraća Knightu kao “bitch”, prijeti i vrijeđa izdavačkog mogula, što je kod John Doea uzrokovalo emocialni stres i ‘duševne boli’, pa zahtijeva odštetu i zabranu daljnje distribucije albuma na kojemu je sporna pjesma.

Muziku podržava