Sufjan Stevens ne staje s božićnim box-setovima

Muzika.hr
660

Sufjan Stevens za 13. studenog najavio je izlazak novog božićnog box-seta.

Silver & Gold: Songs For Christmas, Vols 6-10” na jednom mjestu objedinjuje pet božićnih EP-a koje je američki folk rocker snimio u periodu od 2006. do 2010. godine, a na kojima je ugostio Aarona i Brycea Dessnera iz The Nationala i Richarda Reeda Parrya iz Arcade Fire.

Sufjan je sadržajem box-seta originalno htio prigodno obradovati svoju obitelj i prijatelje, no promijenio je mišljenje u prednost fanova.

Muziku podržava

Box-set osim kolekcija pjesama koje su remiksirane i upakirane u posebno dizajniranu kutiju za poklone sadrži i božićne naljepnice, privremene tetovaže, tekstove i note pjesama, papirni ukras, apokaliptični poster, fotografije, ilustracije i poduži info te je nastavak na podjednako koncipirani “Songs For Christmas, Vols 1-5” objavljen 2006. godine.

Među ukupno 18 pjesama koje će se naći na njemu su i coveri božićnih standarada “A Holly Jolly Christmas”, “Sleigh Ride” te “I’ll Be Home For Christmas”.

Box-set će u početku biti dostupan na formatu CD-a i kao digitalni download, dok se njegovo vinilno izdanje očekuje ili krajem ove ili početkom sljedeće godine.

CD box-set:
Five CD EPs
Christmas stickers
Temporary tattoos
A paper ornament (self-assembly with directions)
An apocalyptic pull-out poster
Song lyrics and chord charts
Hallucinogenic photographs and psychedelic graphic design
Extensive liner notes (introductory salutations and an essay on the Christmas tree by Sufjan Stevens, and a few theological words on the End Times by Pastor Vito Aiuto

Vinyl box-set:
Five EPs on six vinyl discs
Christmas stickers
Temporary tattoos
A paper ornament
A 40-page Christmas songbook with vocal and piano reductions
A Christmas coloring book
Hallucinogenic photographs and psychedelic graphic design
Extensive liner notes

Muziku podržava