Studiraj Audio, Web ili Animaciju na SAE Institutu u Ljubljani

Promo članak
1293

SAE Institute je tijekom 30. godina od osnovanja u Australiji postao najveća obrazovna ustanova na području kreativnih medija i danas tvori mrežu od 54 kampusa u 26 zemalja na svim kontinentima.

Jedan od kampusa nalazi se u središnjem položaju Europe, Ljubljani, gdje možete birati između Audio, Web i Animation visokoškolskog studijskog programa koji su pažljivo oblikovani pomoću vodećih stručnjaka iz industrije s namjerom da ispunjavaju zahtjeve globalne industrije kreativnih medija.

Tako praktično orijentiran studij doprinosi jakoj prepoznatljivosti koja se odražava u industriji širom svijeta.

Ukoliko tražite stručno osposobljavanje na području kreativnih medija, onda svakako ne bi smjeli zaobići atraktivne i visoko cijenjene programe koje nudi SAE Ljubljana. Također treba napomenuti da studijski programi na SAE Ljubljana započinju u listopadu, stoga vrijedi provjeriti njihovu ponudu ili čak odabrati neki od ponuđenih programa što prije.

Vodeći na SAE Ljubljana vas pozivaju da saznate više o njima na službenoj stranici SAE Ljubljana ili da im se za bilo kakva pitanja ili obilazak škole obratite putem emaila ljubljana@sae.edu ili telefona +386 1 256 12 99.

Muziku podržava