Studentska Nova godina u Splitu – drugi put

1856

Prvo ‘službeno’ studentsko dočekivanje Nove godine u Splitu održano je prošle godine u klubu Albatros. Tristotinjak ljudi guštalo je toliko da je ista organizacijska ekipa, potaknuta odličnim povratnim informacijama, odlučila prirediti i doček nula-osme.

Domaćin dočeka 2008. je popularno splitsko okupljalište, bar Modesty, lociran u samom centru grada i opremljen kvalitetnim zvukom i rasvjetom.

Uz DJ-a koji će vrtiti najbolje domaće i strane hitove, publici će dodatnu zabavu pružiti i brojne nagradne igre. Najsretniji će tako osvojiti apsolventsko putovanje za 1 osobu na Kretu idućeg ljeta, vikend za dvoje u jednom od hotela Babin Kuk – Dubrovnik i još razna druga iznenađenja.

Muziku podržava

U pretprodajnu cijenu aranžmana od 300 kn uključeno je – pazite sad – neograničeno konzumiranje hrane i pića. Ova cijena na snazi je samo do Božića, a u narednom razdoblju ako bude slobodnih mjesta ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 350 kn.

Za dodatne informacije (upite) možete se obratiti na: info@studentski-docek.com, ili na telefon 091/448 1888, 099/514 7611 ili jednostavno idete na www.studentski-docek.com

Muziku podržava
Stisni