Studeni #zvučidobro uz Akustiku u Rockmarku i Tunelu

789

Naš akustični utorak tijekom mjeseca studenog na pozornice zagrebačkog Rockmarka i riječkog kluba Tunel u sklopu programa Akustika dovodi raznovrsna domaća, ali i inozemna imena! Pa da krenemo redom…

Upravo danas, 3. studenog, slijedi akusticiranje u Rockmarku uz skupinu Orvel, koja će tom prigodom u akustičnom izdanju predstaviti svoj prvijenac naslova “Dani“. Njihov netom objavljeni debitantski album konačno je ugledao svjetlo dana u digitalnom obliku, dok fizičku objavu iščekujemo 6. studenog. Posjetitelji Rockmarka imat će priliku provjeriti kako pjesme s novog albuma zvuče akustično.Tjedan dana kasnije, 10. studenog, Akustika u suradnji s PUK Rijeka, na pozornicu riječkog kluba Tunel dovodi Tristana Crowleya. Riječ je o kantautoru irsko-njemačkog porijekla s trenutnom španjolskom adresom. Na akusticiranju ispod pruge predstavit će svoj EP “Great small-boat journeys (Transitions)”, koji posljednih mjeseci aktivno promovira putujući središnjom Europom. Jedna od koncertnih stanica tako mu je, pukom srećom, i naša Akustika u Tunelu.Utorak, 17. studenog, rezerviran je za vjerojatno vrlo glasno akusticiranje skupine Dosh Lee, u Rockmarku, u sklopu njihovog projekta “11 dana buke“. Momci tijekom studenog u Zagrebu pripremaju 11 koncerata, 11 dana zaredom, na 11 različitih lokacija, što uključuje i glazbenu knjižaru Rockmark, a čitava priča bit će kasnije predstavljena kao dio dokumentarnog filma “11 dana buke – Dobro Dosh Lee u Zagreb”, filma o zagrebačkoj alternativnoj sceni.

Za posljednji utorak u studenom spremno je akusticiranje u riječkom klubu Tunel, uz The Answer!. Skupina svoju mješavinu pop-soul-funk-rock utjecaja na pozornicu ispod pruge donosi 24. studenog, a tom prigodom će akustično predstaviti svoje zamijećene singlove, kao i dio iščekivanog dvojezičnog albuma prvijenca!

Muziku podržava

Utorak u studenom je ispunjen za naša akusticiranja, a početak nastupa u Rockmarku je u 19 sati, dok je u Tunelu u 22 sata. Ulaz na sve svirke je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni