Stone iz Pearl Jama pripremio drugi solo album

domination
932

Pearl Jam podario je svijetu hrpu albuma i koncerata, a kada se tome pribroje projekti i albumi njegovih članova, popis opasno raste.

Gitarist Stone Gossard bio je član Green Rivera, Mother Love Bone i Temple of the Dog, a paralelno s Pearl Jamom snimio je i album sa svojim projektom Brad. Pored svega toga ipak je našao vremena i za solo karijeru u koju je 2001. ugurao svoj album “Bayleaf”. No, eto nam i nasljednika.

Moonlander” izlazi za Monkeywrench Records 25. lipnja, a u studiju su mu pomogla poznata lica – Pearl Jamov i Soundgardenov bubnjar Matt Cameron, Regan Hagar iz Brada i pjevač Pete Droge. Osim njih, spominju se još neka imena, ali ćemo čekati i službenu potvrdu.

Zanimljivo je da će album izaći, osim u standardnom obliku, i na podosta napredan i trenutno aktualan način – pjesmu po pjesmu.

Muziku podržava

Sve skupa bit će posloženo na način da svakog utorka izađe po jedna pjesma na stranici Pearljam.com, a postoji i opcija da se album nabavi i na dva zasebna EP izdanja, nazvana “Apollo” i “Luna” koji izlaze 7. svibnja i 4. lipnja.

Kompletan popis pjesama je sljedeći:
I Need Something Different
Moonlanding
Both Live
Your Flames
Battle Cry
King of the Junkies
Remain
I Don’t Want To Go To Bed
Bomb’s Away
Witch Doctor
Beyond Measure

Muziku podržava