Vintage Industrial Bar spreman je za nastavak i u 2018. godini. General Woo & Funksteri, jazz koncerti, tribute večeri i Rambo Amadeus & Five Winnetous samo su dio onoga što nas očekuje u prvoj polovici siječnja. Provjeri u nastavku opis svake od večeri.

9.1. ZNAK – kviz znanja
Ulaz: Free

Spremite se za utorak 9. siječnja i novu epizodu ZNAKA – kviza znanja u Vintage Industrialu. Pripremite se i spremite za clash s protivničkim momčadima!

Muziku podržava

ZNAK vam garantira zabavu, dobro osmišljena pitanja, laku i opuštenu interakciju te naravno nagradni fond za najbolje. Ukoliko se želiš priključiti, dovoljno je da skupiš ekipu, dođeš max pola sata ranije i prijaviše se kod moderatorice.

10.1. Flyer 3 – promocija trećeg studijskog albuma
Ulaz: Free

Flyer promovira svoj treći studijski album “Flyer 3” u izdanju Croatia Records, u srijedu 10. siječnja u Vintage Industrialu. Ulaz se ne naplaćuje, a uz standardnu postavu benda, na pozornici će im se priključiti i brass sekcija te backvokali, a čekaju vas nove stvari i one najbolje s prva dva albuma.

11.1. General Woo & Funksteri
Ulaznice: 50/65 kn

General Woo se vraća u Vintage Industrial 11. siječnja 2018. te sa sobom dovodi svoj bend Funkstere! Ne propustite najbolje od hrvatskog hip hopa u izvedbi Wooa & Funkstera! Ovo nije samo još jedan rap koncert, ovo je koncertni rap spektakl za uho, oko i dušu. Ovo je repchuga live!

12.1. Rage Against The Machine Real Tribute
Ulaznice: 10/20 kn

U petak 12. siječnja u Vintage Industrial vraća se vjerojatno najbolji europski RATM Real Tribute – Chiapas. Osim što zvuče kao Zack, Tom, Tim i Brad, scenski se i vizualno trude osigurati potpun doživljaj jednog od ‘najglasnijih’ i najbuntovnijih bendova svih vremena.

Rage Against the Machine također poznat kao RATM ili jednostavno Rage bio je američki rock sastav zapažen po promicanju mješavine hard rocka i rapa (poznate kao rapcore), kao i po svojim aktivističkim uvjerenjima. Na vrhuncu, prije raspada u 2000., Rage Against the Machine je bio proglašen jednim od najpopularnijih političkih hard rock sastava svih vremena, i u svakom slučaju 1990-ih.

13.1. Elvis Presley Tribute I King’s birthday party
Ulaznice: 10/20 kn

U subotu 13. siječnja stiže nam odličan Elvis Tribute by Johnny and his Rockin’ Tunes. Od prve rockabilly pjesme “That’s All Right Mama” iz 54-e godine, koja je po prvi puta spojila crnu i bijelu populaciju, pa sve do “Little Sister”, pjesme koja je bila Elvisov megahit kad je izašao iz vojske 60-e godine, sve to možete čuti, doživjeti i proživjeti na obilježavanju onog što bi Kralju bio 83. rođendan.

Dečki za sebe kažu da su interpretatori Elvisove glazbe ( no nikako ne i imitatori ) i trude se sve kompozicije izvesti glazbeno i zvukovno što bliže originalu i pri tom im pomaže i činjenica da koriste autentične/identične instrumente kakve su Elvis i ekipa koristili 50-ih.

16.1. ZNAK – kviz znanja
Ulaz: Free

17.1 Jazz Story: Ricardo Luque & Aldemaromania Trio
Ulaz: Free

Kako bi početak 2018. prošao što ljepše i baršunastije, JAZZ STORY vas poziva na besplatan koncert Ricarda Luquea & Aldemaromania Tria. Sastav Aldemaromania trio projekt je Ricarda Luquea (CUBISMO) i njegovih prijatelja, prokušanih i vrsnih instrumentalista Julija Njikoša na klaviru, Jurice Štelme na kontrabasu i Branimira Njikoša na bubnju.

Riječ je o glazbenicima koji su svoju kvalitetu dokazali i u jazzu i u klasičnoj glazbi. Čitav projekt posvećen je venezuelanskom skladatelju, pijanistu, aranžeru i dirigentu Aldemaro Romeru. On je u venezuelanskoj glazbi stvorio novi glazbeni izričaj poznatiji pod nazivom Onda Nueva ili Novi val, koji je proizašao iz joropoa, glazbeni stil iz Venezuele sličan valceru i brazilske bossa nove.

18.1. Rambo Amadeus & Five Winnetous
Ulaznice: 75/90 kn

Jedinstveni Rambo Amadeus vraća se u Vintage Industrial u četvrtak 18. siječnja 2018. Rambo u Savsku 160 stiže s bendom s kojim će za vas odraditi izabrana dijela iz svog 30-godišnjeg opusa u pratnji benda Five Winnetous.

Muziku podržava