Stiže novi album skupine Skroz

1301

U ponedjeljak, 14. studenog pod etiketom Menart izlazi drugi studijski album – “Savršeni organizam“, najjače sarajevske alter rock skupine Skroz, koja se već 2000. godine kroz 12 pjesama s debi albuma “Skroz” predstavila hrvatskoj publici. “Sve sam jači”, te “Kada te droge spuste” samo su neki od singlova koji se pamte s tog prvijenca. Grupa Skroz jedna je od koncertno najaktivnijih skupina u susjednoj nam BiH, već s kultnim statusom među mlađom populacijom.

Skroz je nastao početkom devedesetih godina u sastavu Adnan Šaran – Dejan Ostojić, te u periodu 1992.-1996., zbog poznatih razloga, Skroz ostaje samo ideja, da bi se sredinom 1996. počeo sakupljati bend. Mladi glazbenici, tada članovi Zabranjenog Pušenja i Top Liste Nadrealista, na turneji po zemljama Europe, Nečko, Mirza i Slo, prepoznali su u specifičnim Šaranovim tekstovima dovoljan razlog da napuste te projekte.

Tek 1998. godine izlaze iz ‘podruma’ te se pojavljuju prvi put u medijima s novogodišnjim singlom “Godina nova”. Prvo javno predstavljanje grupa je imala u Sloveniji, u okviru ljetnog festivala “Rock Otočec 1998”. Autor glazbe i teksta svih pjesama je neobuzdani Adnan Šaran, ujedno lead vokal i idejni vođa grupe.

Muziku podržava

Album “Savršeni organizam” u Hrvatskoj je najavio singl “Stan” za kojeg je u produkciji PRO.BA realiziran i video broj. Na albumu se nalazi 15 pjesama, a od gostiju sudjeluju Edo Maajka i Bure, dok produkciju potpisuje Zlajo Hadžić.

Popis pjesama:
Riječi te
Srušio sam stan
Ja nemam snage za to
Hanibal
Optimizmu
To mi je sve
Savršeni organizam ft. Edo Maajka
Majmun
Kapa
Super žena
Ena
Organe
Ne vole me ljudi
Roman ravnica

Muziku podržava