Stiže i peti singl za Lollobrigidu

1177

Nastavlja se i unikatna promocija njihovog debitantskog albuma “Cartoon Explosion” u smislu lansiranja svake pjesme kao singla bez obzira radilo se samo o radio i Internet medijima, ili će sve pjesme dobiti svoju videospotovsku ekranizaciju. Lollobrigide upravo pregovaraju s nekoliko hrvatskih redatelja o mogućnosti ekranizacije petog video spota s debitantskog albuma za pjesmu “Ružna djevojka“.

Sve je ljubitelje šarenog elektro i disco pop stila skupine na koncertu u Močvari, iznenadila je brojčana promjena jer se umjesto dosadašnje minimalističke glazbene pratnje od dva basa, ritam mašine i video projektora – na pozornicu iza Ide i Nane ukazala stalna postava ‘živih’ muzičara. Dopunjenu Lollobrigidu uz Idu Prester čine Naranča (bas), Zoki (gitara) i Lora (synth) – ekipa skupljena iz zagrebačkih sastava Death Disco i Kimiko, te splitskih Polja lavande.

Odluka je pokretačice projekta Lollobrigida da se imenu doda prefiks ‘vis’ i u takvom sastavu nastave kompletno djelovanje, pa i snimanje sljedećeg albuma koje neće biti aktualno prije jeseni 2006. Grupa trenutno sklada i uvježbava nove materijale za opsežnu koncertnu promociju i predstavljanje ultimativne disko pop punk zabave.

Muziku podržava