Stigao prvijenac The Magic Numbersa

1160

Od trenutka kada su prvi put stupili na scenu, The Magic Numbers kao da su ispočetka definirali pop glazbu, baštineći u najboljem svjetlu tradiciju bendova poput The Mamas & Papas, The Beach Boys ili Byrds, dok su u novijoj produkciji dosta bliski Ircima The Thrills. Bend čini dupla brat-sestra kombinacija – Romeo i Michelle Stodart, te Sean i Angela Gannon.

Korijeni benda sežu na kraj devedesetih no u punom sastavu prvi put su nastupili u ljeto 2002. godine. Dvije godine kasnije bili su spremni za početak diskografske karijere pa objavljuju singl “Hymn For Her“. Taj je singl, meteorski je podigao prašinu na internetu, a kopije su se na eBayu prodavale po astronomskim ciframa. Ubrzo je bendu ponuđeno mjesto predgrupe na turnejama sa Travis i The Bees. slavni The Chemical Brothers pozvali su ih na suradnju za album “Push The Button” u pjesmi “Close Your Eyes”, a nedavno su nastupali kao support U2-u u Beču i Katovicama.

Istoimeni album pojavio se na tržištu sredinom lipnja, najavljen singlom “Forever Lost“, a sada ga slijedi i “Love Me Like You“. The Magic Numbers definitivno imaju kritiku i publiku na svojoj strani. Nastavi li im karijera ići uzlaznom putanjom dosadašnjom brzinom, moći ćemo govoriti o 2005. kao godini The Magic Numbersa.

Muziku podržava