Starfish za maturante u Županji

774

Već smo pisali o osnutku Multikulturnog centra grada Županje (MKC), te o njegovim najavama programa za naredne mjesece. Tako je MKC proveo dosta projekata do sada, a trenutno je u izvedbi norijada za maturante. U srijedu (24.5.), na dan kada većini maturanata završava njihovo srednjoškolsko obrazovanje, u Županji će s početkom u 16h početi program MKC-a.

Započetak će lokalni DJ-i polako ispred prostora bivšeg OKC-a zabavljati maturante. Nakon njih na pozornicu će izići domaći bend Offside koji se polako, ali prilično sigurno probija na našoj sceni. Bend večeri je garažni Starfish koji će sa svojim dvosatnim programom zabaviti maturante sa svim hitovima od RHCP-a pa do domaćih pop-rock velikana.

Nakon Starfisha, očekuje se još nekoliko izvedbi DJ-a i glazba po svačijem ukusu. Ovakvo nešto se po prvi puta organizira u Županji, te će sigurno biti brojno popraćeno.

Ukoliko dolazite na ovu manifestaciju, svakako ponesite novca sa sobom, jer premda je upad besplatan – vani će biti izložena točionica piva, fast food i sl.

Muziku podržava