Srpski rock u Tvornici

2461

Zagrebačka će Tvornica kulture u subotu, 17. svibnja, ugostiti dva afirmirana srpska benda, Obojeni program i Neočekivanu silu koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, koji jamče večer prepunu donre i žestoke glazbe, u nadasve šareno obojanom aranžmanu.

Novosadski Obojeni program bend je koji je otpočetka devedesetih sa sedam studijskih, te jednim live albumom poharao publiku diljem Balkana, ali i mnogo šire, što potvrđuje činjenica da su bili predgrupa Placebu u Beogradu na njihovoj predzadnjoj europskoj turneji.

Osim toga, ovaj bend nezavisnog i autentičnog zvuka, probio se još davne 1993. na MTV. Od samih početaka u gotovo dvadeset godina, sama slika benda promijenila se mnogo puta, no individualnost i kvaliteta su zadržani.

Muziku podržava

Uz Obojeni program, nastupit će beogradska Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar; bend formiran krajem prošlog desetljeća (stoljeća i tisućljeća), čija se kombinacija dub, dance, trip-hop, rock i break-beat zvuka može najbliže usporediti s dobro nam poznatim Darkwood Dubom.

Početak koncert je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznice iznosi 60 kuna u pretprodaji. Pretprodajna mjesta u Zagrebu su Profil Megastore, blagajna Tvornice, te prodajna mjesta u sustavu Eventim (u Zagrebu Berislavićeva 13) – (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica).

Koncert je otkazan!

Muziku podržava