Split u ritmu disco groznice Studia 54

1189

Klubskascena.com u suradnji s Masters klubom iz Splita započinje seriju glazbenih događaja klupske kulture ’70-tih godina prošlog stoljeća. Kako kaže ekipa s ove popularne stranice namjera im je promocija klupske kulture, glazbe i glazbenika, te edukacija ljudi koji prate subkulturnu scenu i njihovo međusobno povezivanje, a želja im je promovirati više glazbenih smjerova koji su uže ili šire povezani s elektronskom glazbom. Ovaj put promovirat će glazbu ’70-tih godina prošlog stoljeća – Studio 54.

Studio 54 perfomance čine izuzetni glazbeni momenti, specifičan ples, stil odijevanja, svjetlosni efekti i vizualni performance a sve to popraćeno je dobrom vibracijom na dance flooru. Glazbeno se može definirati kao retro, progressive i groovy sound s odličnom ritmikom.

Kako bi publiku potpuno prepustili osjećaju dance-floora iz doba ’70-tih godina, organizatori će potruditi izvesti nekoliko vizualnih projekcija, efekata i iznenađenja te tako dočarati atmosferu koja se već dugo vremena nije osjetila na području grada Splita kad je riječ o ovom tipu glazbe. Still odijevanja ili dress code je: spring freedom, sexy & funky…

Prvi Studio 54 u produkciji Klubske Scene zove se “Back To The Grooves“, a održat će se u petak, 24. ožujka u splitskom klubu Masters. Ulaznica je 20 kn, a početak u 23 sata, DJ-i: Roko & Nike.

Muziku podržava