Sound Invasion se nastavlja…

1236

Priča o ovom urbanom festivalu započela je u svibnju prošle godine. Tada se 5 demo-bendova ‘borilo’ na pozornici kluba Boogaloo u Zagrebu, kako bi zadobili što više glasova publike i žirija. Prošlogodišnji uspjeh i ostvareni ciljevi samog festivala glavni su razlog što priča o Sound Invasionu ide dalje. Tako vas i ove godine očekuje natjecanje demo bendova – Sound Invasion Tournament.

Prošle godine pobjednik je bila rock skupina Heroina, koja je kao nagradu osvojila studijsko snimanje dvostruke singlice, te nastup na Sound Invasion festivalu, i to uz bok skupinama Six Pack, Brain Holidays, Svadbas…

I ove godine sam koncept je vrlo sličan prošlogodišnjem: sredinom travnja održat će se audicija za 15-ak demo bendova različitih žanrova (rock, punk, emo, ska, reggae i ostale razne mješavine svega i svačega), od kojih će biti odabrano 5 najboljih.

Muziku podržava

Nakon toga, točnije 2. svibnja, slijedi demo natjecanje Sound Invasion Tournament, koje će se ponovno održati u caffe baru Boogaloo, gdje će nastupiti odabranih 5 bendova. Kao i prije, bendovi će morati odsvirati nekoliko vlastitih pjesama i na temelju toga će od strane publike i žirija biti odabran pobjednik, koji će sudjelovati na velikom Sound Invasion festivalu, 2. lipnja, u klubu Boogaloo.

Prijave za sudjelovanje na Sound Invasion Tournamentu se primaju do 5.travnja, a ovim putem Sound Invasion Team poziva sve zainteresirane demo bendove, koji imaju volje i želje svirati i napredovati, dobro se zabaviti, a istovremeno uključiti se u krug ljudi koje zanima što se događa na zagrebačkoj demo sceni, da se jave na e-mail: invasion@net.hr s podacima koji uključuju:
– ime benda
– predstavnik (kontakt mob)
– žanr
– prijašnja iskustva (ako ih ima)

Muziku podržava
Stisni