Soulfy sprema album s Terryem Dateom, Max autobiografiju

domination
636

Već dugo (uvjetno rečeno ‘dugo’) nismo čuli za staru legendu Maxa Cavaleru i njegov Soulfly.

Zadnje vrijedno spomena je zadnji zagrebački koncert, nakon toga na bubnjevima mu se u bendu pridružio sin, a čini se i da će Max složiti soundtrack za film o porno glumici.

No, stiglo je vrijeme za priču o novom Soulfly albumu. Zadnjih nekoliko producirao je sam Max (uz pomoć Logan Madera i Zeussa), a ovoga puta pribjegao je jednom poznatom imenu. Bit će to Terry Date, čovjek čije ime krase albumi Deftonesa, Pantere, Dredga, Limp Bizkita i mnogih drugih, ali kojem ni suradnja s Cavalerom nije strana – miksao je “Dark Ages“.

Album će početi snimati čim se vrate s tekuće turneje (kaže da će biti ‘melodičan’ i da ‘nema naziv jer na googleu vidi da su svi dobri već zauzeti’), tako da neće biti vremena za novu suradnju s bratom na Cavalera Conspiracy. No, paralelno će se Iggor ipak poigrati s Maxovim materijalima i složiti dubstep/EDM/reggae remikseve.

Ono što je fanovima također zanimljivo je album supergrupe koju je složio s Greg Puciatom iz Dillinger Escape Plan, Troy Sandersom iz Mastodona i bivšim bubnjarem Mats Volte Dave Elitchem. No, o tome trenutno nema nekih novosti. Zato je Max uspio složiti nešto potpuno drugačije – autobiografija “A Boy From Brazil” o kojoj će nas tek konkretnije informirati.

Muziku podržava