Soulfly spremaju novi album za novog izdavača

domination
846

Nakon ‘mali milijun’ albuma izdanih na Roadrunner Records, Max Cavalera i Soulfly sele u novi dom. Destinacija nije veliko iznenađenje – radi se o Nuclear Blastu.

Osam studijskih albuma sa Soulfly, dva s Nailbomb, četiri sa Sepulturom i dva s Cavalera Conspiracy očito je bilo dovoljno i Maxu i opasno reorganiziranom i restrukturiranom Roadrunner Recordsu.

Nuclear Blast je nedavno zaposlio Monte Connera, bivšeg Roadrunnerovog čovjeka koji je ‘izmislio’ ogromnu količinu novijih proslavljenih bendova, pa je transfer i dosta logičan.

Muziku podržava

Dok ljudi i dalje čekaju konkretnije poteze novoosnovanog Maxovog projekta (s Greg Puciatom, Greg Sandersom i Dave Elitchem), Max širi vijesti o snimanju muzike za pornić, ali ipak je morao najaviti da Soulfly ovog mjeseca ulaze u studio oploditi tu novu suradnju.

Novi album snimat će u Seatlleu s velikim Terryem Dateom i izaći će do kraja godine! Osim producenta, poznata je i konačna postava benda. Osim Marc Rizzoa i Tony Camposa, kako se i očekivalo – Max je nakon turneje svog sina Zyona pozvao da mu svira i na novom albumu.

Muziku podržava