Soulfly gotov s Europom i najavljuje nove planove

domination
1394

U sklopu turneje za album “Dark Ages“, Maxov cirkus Soulfly protutnjao je kroz cijelu Europu (pa tako i Zagreb) i ovih dana vraćaju se na američko tlo. Osim izvješataja minule turneje, na oficijalnom bendovom siteu najavljeni su i koncerti s Kornom, te Maxovo sudjelovanje na pjesmi popularnih gudača Apocalyptica.

Između ostalog piše: “Prošli tjedan gotovi smo s europskim dijelom turneje. Što sada slijedi?! Koncerti, naravno! Europa je prošla odlično i gotovo svi koncerti su bili rasprodani. Jedino nam je žao što je Maxov sin – Ritchie ozljedio koljeno u Pragu, pa nije mogao izvesti “Bleed” s nama na nekim datumima.

U Njemačkoj Max se pridružio dečkima iz finske Apocalyptice da, nakon suradnje na obradi pjesme “Roots” još 1997. godine, još jednom pomogne u njihovom daljnjem proboju. Na kraju, najvažnije je da se nakon američkog dijela turneje vraćamo u Europu na festivale i koncerte u Švicarskoj, Francuskoj i Austriji s Kornom.”

Za sada su potvrđeni datumi na Rock Im Park, Rock Am Ring, Download Festival, Pinkpop i Gods of Metal, a konačni datumi bit će objavljeni uskoro.

Muziku podržava