Sonus festival objavio je prva 42 svjetska imena techno i house glazbene scene koja će u razdoblju od 18. do 23. kolovoza iduće godine nastupiti u klubovima na paškoj plaži Zrće. Stoga smo odlučili na jedno mjesto skupiti sve informacije o nadolazećem sedmom izdanju (koje ćemo naknadno ažurirati).

Nakon prošlogodišnjeg debitantskog nastupa na Sonusu, među prvima je svoje gostovanje potvrdila mlada, ali već planetarno poznata – Amelie Lens. Kao već dio Sonus obitelji, dolaze i Richie Hawtin i Sven Väth, dok će uz miljenike Berghain zvuka, Chrisa Liebinga i Lena Fakija, na Sonusu po prvi puta nastupiti Dax J i Ben Klock, ali i relativno novo ime na sceni – I Hate Models.

Muziku podržava

I ljubitelji minimal techna će doći na svoje, jer mogu očekivati nastupe vodeće dame tog zvuka, Sonje Moonear, a vraća se i pariški trojac Apollonia. Za Sonus je posebno vezan i maestro Ricardo Villalobos, zaslužan za tradicionalne aftere na Sonusu i koji će nastupiti na festivalu po sedmi put, ali ovaj put uz “šefa” Perlon etikete – Zipa.

I miljenik domaće ali i svjetske publike, Solomun, ponovno se vraća na plažu Zrće. Nakon vrlo uspješne sezone na Ibizi, vraćaju se i predstavnici Afterlife-a – Tale of Us, redovni gosti Sonusa Seth Troxler, Jamie Jones, ali i Magdalena i Daniel Avery.

Više informacija potražite na službenoj stranici festivala.

Muziku podržava