Sonja Tarokić režirala videospot “Lijepa riječ” Hladnog piva

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1662

Nakon singlova “Vjeruj u mene” i “Firme”, te nakon fanovske pjesme i videospota “Mojoj majici”, došao je red na jedan istinski, ljubavni, polagani, umirujući singl s “Dana zatvorenih vrata”.

A to je “Lijepa riječ“: “Pjesma spada u one malo netipične pjesme Hladnog piva, mogli bi je okarakterizirati kao baladu o dvoje dosta temperamentnih ljudi” predstavio je singl Mile.Do sada, u više od 25 godina postojanja benda, igrom slučaja, redateljsku palicu videospotova Hladnog piva držali su muškarci, no vrijeme se da se stvari promjene.

Sonja Tarokić, redateljica poznata po kratkometražnim filmovima “Kurvo!”, “Ja sam svoje posložila”, “Pametnice” te posljednjim “Tlo pod nogama” hrabro je prihvatila posao: “Kada me Mile nazvao bila sam zbilja presretna jer sam oduvijek htjela režirati spotove i bilo mi je bitno napraviti nešto dobro. Većina njihovih spotova oslanja se na humor ili na društvenu poruku, i oni su kao članovi benda uvijek prisutni. Ovo je sad nešto potpuno drugačije: ljubavna je pjesma, ozbiljna, spot je poput igranog filma ali bez Hladnog piva igdje u spotu.

.

Muziku podržava
Stisni