Slušamo playlistu danas 13-godišnjeg Dubravka Ivaniša

Muzika.hr
11297

Druga Brijačnica bila je povod da se čujemo s Dubravkom Ivanišem, nekima poznatiji kao Ripper, a nekima kao pjevač Pips Chips & Videoclipsa za nove Sluške.

Iako je Brijačnica tek za mjesec dana, ova playlista ostat će zapamćena sigurno do tada, ma sigurno i duže…

“Mnogo sam puta iskreno priznao da muziku gotovo uopće ne slušam. Nemam baš vremena biti konzument, nažalost, jer muzikom se cijele dane bavim, čak me i u snu budi i maltretira. Zaista je izbjegavam kad god mogu, shvatite me. Zapravo, ne želim je nigdje i nikada. Gledam dosta filmova i serija, pa tamo bude i neke mjuze, onako random i u fragmentima.

Muziku podržava

Katkad uperim mobitel u laptop, pa se tako njih dvojica neko vrijeme gledaju ko dva kretena dok aplikacija za prepoznavanje songova odrađuje svoje. Ili se popnem na stolicu jer su nam u stanu na zidu dosta visoko zvučnici i stavljam mob na zvučnik dok ne eksplodira ili ja ne padnem sa stolca. Ipak, taj program je pravi zloćko, često nema pojma što mu to puštam. Onda guglam satima u potrazi za kreditima u toj i toj epizodi te i te serije, često (protiv svoje volje) poslušam i 20ak pjesama tražeći onu jednu koju na kraju ne nađem. Da, svih tih 20 pjesama su sranje.

Ali to ti je život, moramo kopati da pronađemo nešto vrijedno. I znaš kaj se u grande finalu desi? Ipak nađem song, odem na YT i tamo piše da su producenti serije zabranili njegovo neovlašteno puštanje. Life sucks.

Nemam baš neku potrebu biti DJ, nametati svoj ukus drugima. To ionako neminovno radim u svojim pjesmama. Jeste li slučajno čitali “Parfem”? U romanu frajer shizofreno traži miris koji nema nikakav miris. Tako i ja možda tražim zvuk koji je zapravo tišina.

Iskoristio sam rijetku priliku da se u ovoj listi pomladim 37 godina. Kako mi je to uspjelo nek ostane tajna. Uglavnom, da kojom srećom imam 13 ovo bi mi bila playlista. Kako znam? Eto, tako, znam!”

Muziku podržava