Slušamo Jonathanove playlistu na najglasnije

Muzika.hr
4959

Riječka rock skupina Jonathan osnovana je 2011. godine, a dvije kasnije stigla nam je “Maggie“, kojom su u kratkom roku osvojili publiku, a albumom “Bliss” i kritiku.

Uskoro slijedi njegov nastavak i to u dva dijela “To Love…” odnosno “Or To Hold” najavljen novi zaraznim singlom “Heaven“. I dok svi slušaju Jonathan provjerite što su nam Zoran, Branko, Darko, Nikica i Tomislav stavili u ovotjedne Sluške.

“Ima nas petorica u bendu, i kao što se iz priloženog može vidjeti sluša se sve i svašta. To je u jednu ruku blagoslov, a u drugu teret. Zašto teret? Na cesti, u kombiju nerijetko se događa da se ne možemo dogovoriti oko glazbe… Ali pošto svi dišemo kao jedan, uvijek se nađe kompromis…

Muziku podržava

Jedan od bendova koje svi uživamo slušati je Zeus Faber iz grada na 4 rijeke, Karlovca. Čak se i u nekoliko navrata događalo da se kompletno ugasi glazba u kombiju i u višeglasju zapjevaju uspješnice, spomenutog banda, kao što su: ‘Skin’, ‘Still Here’, ‘Sequence of Collapse’, ‘Way Out’, ‘Vacation, ‘Come Alone’ i mnoge druge…”

Muziku podržava