Slijedi najveći koncert u povijesti Hladnog piva!

domination
8115

Neki Hladno pivo prate još od njihovih davnih početaka, ali više nema niti jednog čovjeka gladnog muzike koji se s njima nije susreo u zadnjih nekoliko godina. Iskrenošću i upornošću svojem imenu i svojim albumima stekli su kultni status i prerasli siromašne i teške trenutke.

Nakon mukotrpnih godina skupljanja iskustva, došlo je vrijeme kada su dečki iz zagrebačkih Gajnica moćno rasprodali apsolutno sve koncertne prostore u Hrvatskoj, a ove godine sve će otići još dalje!

Ipak, ove godine bend obilježava svoju dvadesetu godišnjicu postojanja, a proslavit će je sa svim svojim fanovima najvećim koncertom u svojoj karijeri.

Muziku podržava

Dakle, Zagreb, jezero Jarun, subota 20. rujna od sada će ostati zacrtan na svim hrvatskim koncertnim rasporedima, a nakon toga će se vjerojatno snažno urezati ne samo u živote Hladnog piva.

Prve ulaznice koje će se moći kupiti po cijeni od 80 kuna, bit će u ograničenom broju, nakon kojeg slijedi prodaja po cijeni od 100 kuna. Ukoliko ulaznica bude bilo na sam dan koncerta, iznost će 130 kuna.

Kao predgrupa nastupit će španjolska ska-punk-rock-reggae skupina Obrint Pas.

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim širom Hrvatske (u Zagrebu Berislavićeva 13) – (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica).

Osim toga, za veliki jubilarni rođendanski koncert Hladnog piva, Urban Travel će organizirati autobusni prijevoz iz Rijeke, Pule, Splita, Zadra, Šibenika i Osijeka.

Muziku podržava