Sjajan početak za Fathere

1209

Samo nekoliko tjedana nakon izlaska albuma “Inspirita“, riječka skupina Father bilježi kritičarske hvalospjeve sa svih strana, a ne izostaju niti pozivi za koncertna predstavljanja spomenutog debi albuma. Iznenađujuće dobra prodaja posebno veseli i bend i njihovog diskografa, jer ipak je riječ o ne tipičnom izdanju za naše glazbeno podneblje. Kritike na račun albuma za sada su besprijekorno pozitivne, a video spot za prvi singl “Machina” udomaćio se na samom vrhu top lista lokalnih TV postaja.

Sjajne vijesti dolaze i iz inozemstva, jer upravo ovih dana je Blabbermouth, najveći metal portal na svijetu s nekoliko milijuna posjetitelja tjedno, objavio vijest o skupini Father i popratio izlazak albuma “Inspirita” iako isti još niti nije u svjetskoj distribuciji!!

Bend je također definirao datume za dvije velike koncertne promocije albuma, tako da će se domaćoj riječkoj publici predstaviti 11. studenog u klubu Točka, dok će ih Zagreb ugostiti 06. prosinca u klubu KSET. Riječkoj promociji prethodit će i pressica te druženje s fanovima u Dallas Music Shopu Rijeka u petak 04.11.

Potvrđeni datumi koncerata su:
28. 10. Mostar, BIH
29. 10. Dubrovnik, Klub Orlando
11. 11. Rijeka, Klub Točka
24. 11. Zadar, Maya Pub
25. 11. Šibenik
06. 12. Zagreb, Klub KSET

Muziku podržava