Sirenia našla novu pjevačicu

1472

Dvadesetpetogodišnja Španjolka Ailyn, pravim imenom Pilar Giménez García, odabrana je za novu pjevačicu norveške gothic metal skupine Sirenia.

Ne računamo li pojavljivanje u poznatom europskom TV Showu “The X Factor”, odnosno njegovoj španjolskoj verziji u kojem se natječu talenti i gdje je ispala u četvrtoj epizodi, ona da sada nije zabilježila nikakvu ozbiljniju karijeru.

No bez obzira na to, očito je da su dečki iz Sirenie, na čelu s Mortenom Velandom, bili zadovoljni mogućnostima njezinog glasa, kojeg je, recimo i to, ‘brusila’ na studiju pjevanja u The School of Music Albéniz.

Muziku podržava

Ailyn je zamijenila Dankinju Moniku Pedersen (Sinphonia), koja je napustila Sireniu nakon samo jednog snimljenog albuma, “Nine Destinies and a Downfall” (2007.), i to, kako je rečeno zbog ‘muzičkih razlika’ između nje i članova benda.

Ailyn je tako postala treća pjevačica Sirenie, s obzirom da je prije Monike u bendu bila Henriette Bordvik, koja je pjevala na prava dva albuma; “At Sixes And Sevens” (2002.) i “An Elixir For Existence” (2004.).

Muziku podržava