Sinead O’Connor će 15. siječnja održati po prvi put koncert u Zagrebu. Koncert će biti u Tvornici kulture, a u prodaji je samo 1200 ulaznica.

Poznata irska kantautorica slave se domogla već debitantskim albumom “The Lion and the Cobra” krajem osamdesetih. Ipak, najpoznatija je po pjesmi iz 1990. “Nothing Compares 2 U”, hit koji je aranžman Princeove pjesme.

Muziku podržava

Uz to što je poznata po svojoj glazbi, kao tema mnogih razgovora našla se zbog javnog rata s Madonnom, zbog trganja Papine slike, zahtjeva da ju se izbriše s Grammy nominacija, kao i zbog preobraćanja na muslimansku vjeroispovijest prošle godine.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju idu već danas, od 10:00h, po early bird cijeni od 180 kn. Ta cijena aktualna je do 23.12., kada se penje na 200 kn. Ostane li ih na dan koncerta, iznositi će 220 kn. U prodaji je i VIP sektor po trajnoj cijeni od 290 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Muziku podržava