Side Project gosti Akustike u Tunelu

783

Zagrebački duo Side Project novo je ime koje ćemo u akustičnom obliku predstaviti pred riječkom publikom – u utorak, 24. ožujka u klubu Tunel.

Luka Vidović i Anja Papa su nam po prvi put u sklopu Akustike nastupili sredinom studenog prošle godine, u Rockmarku. Zamijetili smo ih kroz singl “Unify” ft. Nikol Ćaćić i požurili predstaviti u akustičnom obliku. Očarali su nas svojim zagrebačkim akusticiranjem, pa skakućemo od sreće što ih možemo ugostiti i u riječkom Tunelu.Svoju glazbenu priču započeli su kroz subotnje susrete i zajedničko stvaranje u Lukinom kućnom studiju. Malo po malo, počeli su svoj rad predstavljati javnosti te iza sebe ostavili nekolicinu zamijećenih nastupa.Kako sami kažu, njihova glazbe je odraz individualnog ukusa uz kombinaciju kreativne inspiracije i želje za stvaranjem nečeg novog i drugačijeg, a kao uzore navode The XX, Depeche Mode, Arctic Monkeys…

Ovih su dana predstavili novi singl “Glitter” i prateći videospot čiju režiju potpisuje Filip Filković te na ovaj način najavljuju i svoj album prvijenac, naslova “Things Which No One Else Should Know About“, prema istoimenom debitantskom prvijencu.

Muziku podržava

Kako zvuče u akustičnom obliku, riječka publika ima priliku provjeriti u klubu Tunel, na novom izdanju programa Akustika. Početak svirke je u 21:30, a ulaz je slobodan.

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava