Side Project akustično u Rockmarku

2048

S novim tjednom novo izdanje Akustike ponovno dolazi u glazbenu knjižaru Rockmark, a u utorak 18. studenog imamo priliku ugostiti nama iznimno interesantan duo – Side Project.

Iza imena Side Project kriju se Luka Vidović i Anja Papa, koji su svoje glazbene susrete subotom i snimanja u Lukinom kućnom studiju pretvorili u ovaj zanimljiv projekt. Kako sami kažu, glazba koju stvaraju odraz je njihovog individualnog ukusa uz kombinaciju kreativne inspiracije i želje za stvaranjem nečeg novog i drugačijeg.

Kao glavne utjecaje navode The XX, Depeche Mode, Arctic Monkeys… što je moguće prepoznati već na prvo slušanje. Ipak, za rukom i sluhom im uspješno polazi zadržati svoj vlastiti glazbeni pečat i originalnost.

Muziku podržava

Nedavno su predstavili i novi singl “Unify“, nastao u suradnji s Nikol Ćaćić iz NLV, koji je na društvenim mrežama postao vrlo zamijećeno. Upravo nas je taj singl doveo do Luke i Anje te smo po običaju brže-bolje požurili uhvatiti priliku za akusticiranje s njima.

I sami nismo sigurni kako će u akustičnom izdanju zvučati njihov ‘electronic graveyard pop’, ali znamo da jedva čekamo čuti! Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava